Οι μεγάλοι τελικοί του 1ου INTERSPORT Cage Football!

Μετά από τέσσερεις μήνες και πέντε events το ταξίδι του 1ου INTERSPORT Cage Football έφτασε στο τέλος του, με τους μεγάλους Πανελλαδικούς τελικούς. Την Κυριακή 26/6 στο Ζάππειο, συγκεντρώθηκαν όλες οι νικητήριες ομάδες από Σπάτα, Βόλο, Πάτρα, Νέα Σμύρνη και Πειραιά με σκοπό να διακριθούν αλλά και να κερδίσουν τα μεγάλα έπαθλα από την INTERSPORT, την adidas και το What’s Up της COSMOTE.

 

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έφθασαν μέχρι τους τελικούς, για την προσπάθεια τους αλλά και για το ταλέντο τους. Η μέρα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο καθώς από τα πρώτα κίολας παιχνίδια υπήρχε μεγάλη αγωνία, συγκέντρωση αλλά και ένταση στο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να γίνουν οι μεγάλοι νικητές.

Οι νικητές για τις 3 ηλικιακές κατηγορίες:

Κατηγορία U15: Coca-Cola FC (Νέα Σμύρνη) – Επίλεκτοι (Σπάτα) : 1-0

Οι παίχτες της CocaCola FC, ήταν οι μεγάλοι νικητές στην κατηγορία U15 καθώς κέρδισαν δωροεπιταγή 700 ευρώ στα καταστήματα INTERSPORT και δωρεάν επικοινωνία What’s Up της COSMOTE για 1 χρόνο.

Κατηγορία U17: Young Freestylers (Πειραιάς) – Καναπές FC (Σπάτα) : 2-3 (στα πέναλτι)

Οι παίχτες του Καναπές FC ήταν οι μεγάλοι νικητές στην κατηγορία U17 καθώς κέρδισαν δωροεπιταγή 700 ευρώ στα καταστήματα INTERSPORT και δωρεάν επικοινωνία What’s Up της COSMOTE για 1 χρόνο.

Κατηγορία U21 : Panna FC (Σπάτα) – Ατρόμητοι (Πειραιάς) : 2-1 (στα πέναλτι)

Οι παίχτες της Panna FC ήταν οι μεγάλοι νικητές στην κατηγορία U21 καθώς κέρδισαν ταξίδι με την ευγενική υποστήριξη της adidas, για να παρακολουθήσουν ζωντανά έναν αγώνα UEFA Champions League και δωρεάν επικοινωνία What’s Up της COSMOTE για 1 χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες: www.intersportcagefootball.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα Social Media:

Facebook: /INTERSPORTCageFootball

Instagram: @INTERSPORTCageFootball

#cagefootball

#unlockyourtalent

Νέα - Ανακοινώσεις|2018-06-29T16:03:50+03:0029 Ιουνίου, 2018|INTERSPORT Cage Football 2018|0 Σχόλια

About the Author:

Αφήστε το σχόλιό σας